Ingen rädder för reklamer här

Nu har vi uppdaterat postboxarna med enhetliga ejreklamskyltar. Minnet av A4-ark med snirklig handstil, etiketter med maskinskrift och liknande krusiduller är nu förpassade till runda arkivet. I stället kör vi med en enhetlig touch som visar att vi har ordning och reda i föreningen (och god smak, så klart). Det finns dessutom förståsigpåare vid landets högre lärosäten som menar att just ordning och reda skrämmer bort ljusskygga typer som mellan raderna förstår sig vara persona non grata.
 
Om du också vill ha en ejreklamskylt på din box så mejlar du styrelsen på diariet5@outlook.com så ordnar vi det i ett nafs. Om du tvärtom suktar efter nästa specialerbjudande från ICA-handlarna, Coop eller Clas Ohlson - ja, då meddelar du att du vill ha din skylt borttagen. Miljötanken är naturligtvis återvinning, käckt va'?

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter