Sopa rent framför egen dörr

Så har snö och slask äntligen gjort sitt intåg i Stockholm. Den som väntar på något gott blir som bekant aldrig tjock - och den som väntar på snö får åka pulka efter jul. Pulkbackar har vi dock inte så många här på Registervägen - däremot har vi sju uppgångar och lika många sopkvastar. Så den som vill får gärna sopa lite framför sin port, om snötäcket nu hittat hit.
 
Det ska sägas, några sopkvastar saknas. Det vet ju alla vilken sexappeal sopkvastar har och med sexappeal kan det ju bli åka av. Om någon nu vet med sig att den känt dragning till våra kvastar och lånat med sig en, eller två, hem (eller till lantstället) så är vi glada om de också får komma hem igen. Saknas kvasten just i din uppgång så är dock promenaden kort till nästa, låna får man ju gärna göra i så goda ändamål.
 
God fortsättning önskar styrelsen eder alla

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter