Välkomna till årsmöte

Sjuttsingen vad tiden går fort! Men nu är det snart dags för årsmöte igen. Förutom städdagen är det dessutom årets näst största happening för huset och vi vill därför gärna ta tillfället i akt och bjuda in alla till såväl årsmöte som efterföljande fika med dopp. Förra året gjorde vi en lättare missbedömning över hur många som skulle komma (vilket ledde till att styrelsen åt smörgåstårta långt efter bästföredatum). Den här gången tänkte vi undvika matspill/matförgiftning och på förhand be dig fylla i talongen nedan, så ska vi nog gissa bättre på matintag. Så till det praktiska; mötet hålls i vårt glamourösa allaktivitets-/pingisrum på källarplan (bredvid tvättstugan) klockan 19:00 den 10 maj. Separat inbjudan med nödvändiga papper och räkenskaper kommer så klart också.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter