Städdagen - en dundersuccés

Stort tack till alla engagerade medlemmar som deltog på årets städdag. Under träd, vid grill och uppgångar viskades det om rekord - aldrig förr har så många deltagit med given städiver. Faktum är att vi till och med fick gå två vändor till ICA Abrahamsberg - annars hade korv, fika och läsk aldrig räckt. Förutom att löv, grus och skräp på såväl fram- som baksida kunde tas upp så blev rutor putsade och trädklumpar flyttade. Dessutom kunde vi alla samtala om idéer, framtid och önskemål för huset till vegetarisk-, kyckling- eller köttkorv med bröd, kaffe, gifflar och läsk. Totalt deltog 21 goda grannar - inte minst våra små grannar. De hjälptes åt och fraktadade skräppåsar från baksida till container med sparkcykel. Alla kunde verkligen bidra med något. Nu hoppas vi att lika många - eller fler - har möjlighet att komma på årsmötet 10 maj. Stort tack och på återseende!

Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter