Årsmöte med smak av smultronkakor och smörgåstårta

Med busiga lockar, buskiga ögonbryn och ett leende av smilgropar sjung den folkkäre skådespelaren Edvard Persson om sin landsväg; där han bott i hela sitt liv. Lustigt nog drog han också på turné, en gång för många hundra år sen, med just Svenska Amerikaliniens S/S Drottningholm. Här på Registervägen bor vi ock vid en landsväg och fastän vi sällan drar på turnéer så klingar ju just landsvägen av välbekanta Drottningholm. Nog fanns här också skäl till både smilgropar och busiga lockar, denna majkväll, när 20-talet glada medlemmar sågs för årsmöte. Längst fram (bredvid kvällens utlottningspelargon) öppnade en munter Jonas mötet, hälsade alla välkomna och så var vi raskt igång.


Styrelsen fick berätta om vad som hänt och skett under året, revisorn kunde tralla siffror och mötet godkände såväl räkningar som resultatdisposition. Vid punkten om styrelsens arvoden föreslog Marja en höjning, vilket ju var roligt att höra. Martin kontrade snabbt med att föreslå Marja som hedersmedlem framgent, vilket utlöste glada skratt i - det för kvällen uppiffade - pingisrummet. Till ny styrelse valde årsmötet att gå på valberedningens förslag vilket ju innebär att Jonas får titeln ordförande under två år. Likaså valdes Martin och Åsa på två år med roller som sekreterare respektive justerare. Lisa och Lennart valdes på vardera ett år och dem kan ni vända er till i frågor som kronor, ören och - inte minst viktigt - lån av pingisrackets.

Efter avslutad formalia blev det dags för Sockerknutens härliga smörgåstårtor, bullängder, smultronkakor och såväl apelsindricka som kaffe och te. Det visade sig samtidigt att Ann dragit den vinnande lotten och fick på så sätt mötesblomman; en rosa pelargon från ICA uppe i backen. Ute på gården hade en rosa duk gett färg åt bordet i bersån. Det var nog också här som det sista grannpratet ebbade ut i försommarkvällen. En riktigt lyckad sådan.

Stort tack för allas deltagande,

Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter