Bli av med skräp 24/9

Än är det inte klippt - men på lördag 24/9 blir det! Då plockar vi nämligen fram vår sprillans nya häcksax för att piffa till på fram- och baksida.

Den som vill får vara med (lördagens mini-städdag kommer dock vara långt ifrån lika glamourös som vårens dito. Vi lämnar fikat i skafferiet och småplockar i trädgården bara). Om du har skräp att slänga så kommer vi faktiskt att ha en liten släpvagn (mellan 11:00 - 13:00) som du kan få boka skräp på. Inga dubbelsängar, jättebokhyllor eller matsalsgrupper så klart – det är ingen container ju.

För att få plats behöver du förboka skräpplats via diariet5@outlook.com (först till kvarn gäller så klart). Vi tar också emot elprylar *hurra*. En heads-up för att om du har mycket småskräp som behöver sorteras så får du själv åka med i bilen till sopcentralen och sortera. Deal?

With löv,
Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter