Medlemmar och trädgård i trim

Så blev det lördag och ett gäng medlemmar möttes upp för trädgårdsfix. Den nya elsågen kom väl till pass och förvandlade bersån från spretig till välfriserad. Ditt, datt och dutt rensades upp och ovälkommen växtlighet klipptes ned. Nu återstår bara buskarna vid uppgång 14, men det ska Lennart snart ordna med.

Några tog också chansen att slänga elprylar, uttjänta stekpannor och dylikt plock. En hel släpkärra fylldes och tre musketörer åkte ut till återvinningen för sortering. Nästa trädgårdsprojekt ryktas bli buskar mot trottoaren längsmed uppgång 14-16, men om det blir innan jul vete tomtarna. 

Väl mött!

Travis och ordförande Jonas vid en fullpackad släpkärra. För den som inte hann med att slänga sitt skräp, det går fler tåg framöver. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter