Vi målar & cementerar

Råttornas inflytt under var och varannan trapp har länge gnagt föreningen. Men strax är huvudbryet ett minne blott, vi kommer nämligen cementera håligheterna under varje trapp. Mest av estetiska skäl, råttorna är ju lösningsorienterade väsen och hittar troligen nya boenden runtomkring. Men vi vill ändå passa på att mana till viss försiktighet. Även om det ju är under trappen vi cementerar så vill det ju till att ingen sätter dit foten. Varning, varning.

Vi kommer också att måla en kantlinje vid uppgång 14 (eftersom diverse bilar numer ser det som en utmaning att stå så nära inpå trappen de bara kan). Det vore toppen om ingen får för sig att gå på den innan den torkat. Om inte annat lär vi ju ha lätt att spåra den/de som trampar i klaveret. Även vår externa pappersåtervinning kommer få ny färg. På samma sätt som det är dumt att gå på otorkade kantlinjer är det ju förstås tokigt att luta sig mot nymålade tidningsåtervinningar. Just saying.

Cementerandet och målningen väntas ske söndagen den 2 oktober.

Trevlig helg,Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter