Se det snöar, se det snöar

...det var väl roligt, hurra? Vi kan nog alla enas om att det är som mysigast om man inte behöver gå ut.. Även om barnaskaror Abrahamsberg runt ser kommande dagar som goda anledningar att plocka fram stjärtlappar, snowracers och pulkor. 

När det kommer till snöskottning så är det (så klart) ett prioriterat ärende. Inte helt oväntat är det en utmaning att hitta tillgängliga firmor i detta nu. Men lugn i stormen, såväl du som styrelsen får skotta så gott det går. I källare - och i varje trappuppgång - finns såväl borstar som skyfflar. Man får jättegärna sopa framför sin egen dörr, och lite till om man vill.

Under tiden är vi på jakt efter bättre doningar (och snöskottarfirmor). Vi passar på att skicka med alla underbara medlemmar att se var man sätter foten, så ingen trillar, så länge.

När det kommer till element så har vi fått in lappar från de flesta. Lennart kommer att kika på det i dagarna. Är det kris så plinga oss, så lägger vi ditt ärende högst i högen. Det går bra att ringa på dörren också, när vi är hemma.

Snöbollar & stjärtlappar,
/Styrelsen"

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter