Skötselråd för våra julstjärnor

Vips blev det första advent och med den kom både snö och julstjärnor. Vi har ju märkt hur omtyckta dessa små rödgröna skapelser varit - och hur många omtänksamma medlemmar vi är. Men ta det lugnt med vattenkannan, det är nämligen sidenblommor. De kommer därför klara hela vintern utan vatten. Hoppfallerallan-la! Någon näring i form av bubbelgum (som var fallet i port 18) behövs inte heller. 

Med tanke på snön vill vi också passa på att slå ett slag för våra nya skyfflar. Eftersom snö kan komma såväl rikligt som oplanerat kan det vara bra om vi alla tar i med ett handtag då och då. Sand finns också, i två boxar. En vid husfasaden (nära port 16) och en i parken (nära bersån). Tyvärr (har vi märkt) så mäktar inte alltid snöröjningen med, men som tur är så är ju vi medlemmar någotsånär händiga. Skyfflarna finner ni i respektive entré.

/Skyfflar & julstjärnor 
Styrelsen
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter