Planerat strömavbrott 24 januari

Var 20e år, eller något sådant där, byter Fortum elmätare - och nu är det dags igen (hua vad tiden går). Eftersom alla är tänkta att överleva bytet, inte minst hanverkarna på plats, så sker ett planerat strömavbrott under tiden. Det är mellan 14:00 och 16:00 den 24 januari som du får räkna med en något mörkare tillvaro. I alla fall om du befinner dig på källarplan eller i trappuppgångar. Med andra ord så kommer din lägenhet fortsatt att ha ström (hurra). Dock med viss reservation för att Fortum inte vet hur avbrottet påverkar Comhem. Så förlorar du Internet och kabel-TV under tiden för strömavbrottet så vet du varför.

Obs! Vet du redan nu att du har mycket tvätt 24 januari? Då är det klokt att välja ett annat tvättpass än 13:00-17:00, eftersom strömmen är borta lejonparten av den tiden.

Stötar & strömavbrott

Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter