Städdag 7 maj klockan 11:00 - visst kommer du?

Söndagen den 7 maj (klockan 11:00) är dagen vi alla väntat på – årets städdag *hurra*. Vi vet vad ni tänker – var det inget jag skulle göra?

Vi har alla varit där. Är det inte övertid på jobbet så är det gamla moster, egentid med murgrönan eller liknande. Men för er tappra själar som vill lägga någon timme i go’a grannars gemenskap: varmt välkomna!

Förra året var vi runt 20-talet grannar (rekord) som krattade, räfsade, sopade, putsade och grillade tillsammans. Ett avslappnat (?) sätt att bygga lite grannsämja, lära känna varann och samtidigt få trädgården i någotsånär skapligt skick. Perfekt, visst?
Vi bjuder på korv, bröd och tillbehör liksom läsk och trevligt sällskap.
Inget farligt avfall i containern!
(Det skapar så dålig stämning och en saftig tilläggsfaktura).

Städade hälsningar,
Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter