Fiberinstallation nästa vecka (v.45)

Vi har studsat upp och ned, hoppat jämnfota och slitit vårt hår - när kommer fibern? Det som skulle varit klart för ett par veckor sedan har dragit ut på tiden. Igår tyckte dock styrelsen att nu får det vara dags för lite besked. Efter påtryckningar och samtal med projektledare, leverantör och så vidare så återkom de idag. Installationen förväntas göras under slutet av nästa vecka. Avisering kommer ske i din brevlåda 3-5 dagar (sa man innan i alla fall) innan. För den som inte är hemma så går det bra att lämna sin nyckel hos Bromma Lås inför den aktuella dagen, så fiskar installatörerna upp dem där. En liten heads-up för att du bör kolla upp vad du kan lämna ifrån dig i nyckelväg med ditt försäkringsbolag (för att hemförsäkringen ska gälla) innan. I övrigt är Jonas fortsatt kontaktperson från styrelsens sida och hans uppgifter hittar du här på vår webb.

Fiberrika hälsningar

Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter