Nyckeltagg till porten

I samband med att vi uppdaterat våra portlås så har vi nu också möjlighe att erbjuda 2 nyckeltaggar per lägenhet. Dessa nyckeltaggar kan användas i stället för portkod och/eller nyckel. Vi gör detta som ett led i att minska antalet fysiska nycklar i omlopp och för att du som medlem smidigt ska kunna komma hem utan att ha en sifferkod på minnet.

De två nyckeltaggarna är en värdehandling, kommer de bort så ska det rapporteras till styrelsen som då kan avaktivera nyckeltaggen (vilket innebär att en eventuell upphittare inte kan använda nyckeltaggen för att komma in.) Medlem med nyckeltagg är också skyldig att ersätta sin tagg om den kommer bort (till självkostnadspris så klart.)

Så snart du önskar nyckeltaggar så mejlar du oss på diariet5@outlook.com så kan vi lämna ut nyckeltaggarna till dig. 

Upplåsta hälsningar

Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter