nyheter och kommande händelser

2016 > 03

"..är nog inte så många i föreningen. Cykelrummet är nämligen överröst med cyklar av alla de modeller, skick och färger. Kanske beror det på vinstersäsongens avskräckande effekt på allt vad tvåhjulingar heter, men vi tror också att en del av cyklarna faktiskt saknar såväl husse som matte. I samband med vårstädningen vill vi därför passa på att be dig märka upp din/dina cyklar. Inom kort kommer du få snöre i brevlådan som du kan fästa en lapp på (förslagsvis med ditt namn), den sätter du sedan på cykeln innan angivet datum (det återkommer vi till). På så sätt kan vi skapa mer plats och utrymme för nytillkomna medlemmars fartvidunder och rensa bort de som inte används. Bra, eller hur? Med lite tur mäktar vi också med att måla om cykelrummet samtidigt. Frivilliga kluddkrafter är välkomna att mejla diariet5@outlook.com för medverkande
Läs hela inlägget »
Eller sätt igång dem? Fler pressar än mangeln har vi ju inte så nu förstår du säkert att det är just den det handlar om - mangeln is alive and kicking. Vi i styrelsen förstår ju hur efterlängtad denna manick är och skäms en smula över hur lång tid det tagit att fixa den. Å andra sidan uttömde vi snart sagt alla alternativ i jakten på det bästa alternativet till den trasiga odågan. Länge trodde vi att det var att ersätta hen. Men manglar växer inte på träd och de som fanns var både avlägsna och (lite) dyra. Så nu tror vi ändå att det här blev den bästa lösningen - och så står den ju där.
 
En liten flagga för att det utfällda bordet inte ska fällas ned. Det ska heller inte sittas på (eller placeras tunga saker på) för då lär vi ha en ny mangelsituation.
 
Glad mangling allesammans
Läs hela inlägget »