nyheter och kommande händelser

2016 > 09

Så blev det lördag och ett gäng medlemmar möttes upp för trädgårdsfix. Den nya elsågen kom väl till pass och förvandlade bersån från spretig till välfriserad. Ditt, datt och dutt rensades upp och ovälkommen växtlighet klipptes ned. Nu återstår bara buskarna vid uppgång 14, men det ska Lennart snart ordna med.

Några tog också chansen att slänga elprylar, uttjänta stekpannor och dylikt plock. En hel släpkärra fylldes och tre musketörer åkte ut till återvinningen för sortering. Nästa trädgårdsprojekt ryktas bli buskar mot trottoaren längsmed uppgång 14-16, men om det blir innan jul vete tomtarna. 

Väl mött!

Travis och ordförande Jonas vid en fullpackad släpkärra. För den som inte hann med att slänga sitt skräp, det går fler tåg framöver. 

Läs hela inlägget »
Än är det inte klippt - men på lördag 24/9 blir det! Då plockar vi nämligen fram vår sprillans nya häcksax för att piffa till på fram- och baksida.

Den som vill får vara med (lördagens mini-städdag kommer dock vara långt ifrån lika glamourös som vårens dito. Vi lämnar fikat i skafferiet och småplockar i trädgården bara). Om du har skräp att slänga så kommer vi faktiskt att ha en liten släpvagn (mellan 11:00 - 13:00) som du kan få boka skräp på. Inga dubbelsängar, jättebokhyllor eller matsalsgrupper så klart – det är ingen container ju.

För att få plats behöver du förboka skräpplats via diariet5@outlook.com (först till kvarn gäller så klart). Vi tar också emot elprylar *hurra*. En heads-up för att om du har mycket småskräp som behöver sorteras så får du själv åka med i bilen till sopcentralen och sortera. Deal?

With löv,
Styrelsen
Läs hela inlägget »
Vår dammiga källare har inte blivit mindre dammig av att utblåset från tvättstugan går rakt in på källarplan. Det kanske inte var de antika romarna som kom på den idén  - men vi har kommit på en lösning. I morgon, 8 september, så kommer ett par händiga hantverkare och ordnar med ett utblås som i stället vätter mot Drottningholmsvägen (som våra grannfastigheter har). Det innebär att ingen kan tvätta under morgondagen, så den som inga rena byxor har får gå med rumpan bar. Eller helt enkelt boka in sig på nästa tvättid 9 september och framåt. (Det kanske trots allt är säkrast). Vi ber om ursäkt för eventuellt bekymmer och ofrivilliga blottare under tiden.

Styrelsen
Läs hela inlägget »