nyheter och kommande händelser

2017 > 01

"...men ren tvätt i lilla tvättmaskinen. Det kan du få om du besöker tvättstugan på källarplan. Vår händige serviceman har nämligen kickat igång vår minsting till maskin igen. Så nu är inte bara alla goda ting tre utan också antalet fungerande tvättmaskiner.

Använder du också torktumlaren så kom ihåg att tumma luddfiltret (den svarta lådan under inkastet). Likaså har torkskåpet ett filter, det sitter i torkskåpets innertak. Det gör du snabbt och enkelt rent med den lilla sopborsten i tvättskåpet. Bra va'? 

Tvättsnurr & torkskåp,

Styrelsen

Läs hela inlägget »
Var 20e år, eller något sådant där, byter Fortum elmätare - och nu är det dags igen (hua vad tiden går). Eftersom alla är tänkta att överleva bytet, inte minst hanverkarna på plats, så sker ett planerat strömavbrott under tiden. Det är mellan 14:00 och 16:00 den 24 januari som du får räkna med en något mörkare tillvaro. I alla fall om du befinner dig på källarplan eller i trappuppgångar. Med andra ord så kommer din lägenhet fortsatt att ha ström (hurra). Dock med viss reservation för att Fortum inte vet hur avbrottet påverkar Comhem. Så förlorar du Internet och kabel-TV under tiden för strömavbrottet så vet du varför.

Obs! Vet du redan nu att du har mycket tvätt 24 januari? Då är det klokt att välja ett annat tvättpass än 13:00-17:00, eftersom strömmen är borta lejonparten av den tiden.

Stötar & strömavbrott

Styrelsen
Läs hela inlägget »
Under tisdagen beslutade styrelsen godkänna Stina som ny medlem. Hon flyttar in i uppgång 18 om några månader, så är där ett okänt ansikte så passa på att säga hej.

Soliga hälsningar

Styrelsen
Läs hela inlägget »
Vår minsting i tvättstugan har kastat in handduken, åtminstone tillfälligt. Service är tillkallad och vi hoppas snart kunna tvätta i alla tre maskiner.

Nytvättade hälsningar

Styrelsen
Läs hela inlägget »