nyheter och kommande händelser

2017 > 04

Söndagen den 7 maj (klockan 11:00) är dagen vi alla väntat på – årets städdag *hurra*. Vi vet vad ni tänker – var det inget jag skulle göra?

Vi har alla varit där. Är det inte övertid på jobbet så är det gamla moster, egentid med murgrönan eller liknande. Men för er tappra själar som vill lägga någon timme i go’a grannars gemenskap: varmt välkomna!

Förra året var vi runt 20-talet grannar (rekord) som krattade, räfsade, sopade, putsade och grillade tillsammans. Ett avslappnat (?) sätt att bygga lite grannsämja, lära känna varann och samtidigt få trädgården i någotsånär skapligt skick. Perfekt, visst?
Vi bjuder på korv, bröd och tillbehör liksom läsk och trevligt sällskap.
Inget farligt avfall i containern!
(Det skapar så dålig stämning och en saftig tilläggsfaktura).

Städade hälsningar,
Styrelsen
Läs hela inlägget »

Så var det dags igen, knappt har man plockat ut solstolarna förrän man plockar in dem. Hänger upp julstjärnor och firar påsk. Så är det årsmöte igen. Tiden går fort och vi med den.

Nu är du välkommen till fashionabla källarplan, och vårt kombinerade Allaktivitets- och pingisrum, onsdagen den 10 maj klockan 19:00. Med dig har du gott humör och handlingar, resten fixar vi. Just det, hojta om du är allergisk mot något. Vi bjuder ju på kaffe och ätbart så klart.

Om du har några frågor eller funderingar på utskickade handlingar så kan du ringa eller mejla (diariet5@outlook.com) oss i styrelsen. Helst Lennart som ju är kassör. 

Väl mött allesammans!

Läs hela inlägget »