nyheter och kommande händelser

2018

Vi är ju långt ifrån en skrytsam förening, vilket också kunde ses I det blygsamma närvaroantalet på årsmötet. Men vi kom igenom dagordningen I alla fall och tidigare styrelse omvaldes enhälligt. Som det brukar vara. På grund av lagändringar så behöver vi dock justera stadgarna och i samråd med våra jurister så kommer vi därför kalla till extrastämma som planeras till juni. Där kommer vi gå igenom stadändringar, besluta om stadgändringar och förhoppningsvis också kunna presentera förslag till nya portar för våra sju uppgångar. Punkten om val till valberedning är också bordlagd till extrastämman då vi gärna hör lite olika namnförslag. Väl mött allesammans!

Läs hela inlägget »

Styrelsen har noterat att någon slarv-Pelle, slarv-Maja eller annan illvillig har börjat använda källarplanet och vårt gemensamma Allaktivitetsrum till sitt privata soprum. Vi vill höja ett varningens finger för att föreningen inte har något grovsoprum. Det är endast på städdagen man (eller hon) kan slänga sitt övriga bråte. Den som är ägare till plankor, hjulburen vitmålad historia och den anskrämliga hyllan ombedes å det raskaste att förflytta det skrymmande till sig. Ska föreningen betala för bortforsling så blir det snart en dyr historia för alla andra.

Läs hela inlägget »

Då var årets stora begivenhet, näst efter Nobelmiddagen, på väg in – det vill säga årets städdag. Det kommer en stor och smickrande container 17 maj, redan då kan du börja fylla den med allehanda bråte. Inget oanständigt, så klart. Det betyder att bildäck, hushållsapparater, datorer, vätskor, färgburkar, lysrör, glödlampor, vitvaror, batterier och armaturer inte hör hemma i containern. Om någon i medlemsskapet ändå skulle få för sig att kasta sådant så kan det innebära saftiga böter. Det vill vi inte ha. Så släng bara sådant som är brännbart. Typ. Förresten åker containern hem igen den 21 maj, så innan dess behöver ni ha slängt ert oönskade bohag.

Läs hela inlägget »

Vad är väl en uteservering, småprat och skål i ljusrosa rosé mot en kväll i grannars goda gemenskap? Precis vad vi tänkte. Därför bjuder vi in till årsmöte i morgon klockan 19:00 (eller ja, faktum är att vi bjöd in för bra längesen – detta är bara en liten påminnelse) när solen står som högst på sitt himlavalv. Vi ses i vårt somriga (nåja..) Allaktivitetsrum och bjuder självklart på närbakade sötsaker, sällskap och svar på dina eventuella spörsmål.

Läs hela inlägget »