nyheter och kommande händelser

2021 > 08

• Från 30 augusti ska du använda de två kärlen i trädgården (närmast uppgång 18-20) för ditt hushållsavfall. För dem behöver du en källarnyckel (som styrelsen tidigare aviserat om.)

• Observera! Ett kärl är för matavfall och ett för hushållsavfall. Det innebär att du behöver sortera det avfall du slänger från 30 augusti.

• Styrelsen kommer att dela ut startkit senast i vecka 34 så att du kan sortera ditt avfall.

Den nya sophanteringen kommer innebära en omfattande besparing för föreningen så länge den sköts på rätt sätt. Vi ber dig därför ta ditt ansvar och se till att du gör rätt från början. Vid frågor är du välkommen att kontakta styrelsen enligt kontaktuppgifter på www.diariet5.se, porttavlorna eller via diariet5@outlook.com

Städade hälsningar,
Styrelsen

Läs hela inlägget »

I samband med att vi uppdaterat våra portlås så har vi nu också möjlighe att erbjuda 2 nyckeltaggar per lägenhet. Dessa nyckeltaggar kan användas i stället för portkod och/eller nyckel. Vi gör detta som ett led i att minska antalet fysiska nycklar i omlopp och för att du som medlem smidigt ska kunna komma hem utan att ha en sifferkod på minnet.

De två nyckeltaggarna är en värdehandling, kommer de bort så ska det rapporteras till styrelsen som då kan avaktivera nyckeltaggen (vilket innebär att en eventuell upphittare inte kan använda nyckeltaggen för att komma in.) Medlem med nyckeltagg är också skyldig att ersätta sin tagg om den kommer bort (till självkostnadspris så klart.)

Så snart du önskar nyckeltaggar så mejlar du oss på diariet5@outlook.com så kan vi lämna ut nyckeltaggarna till dig. 

Upplåsta hälsningar

Styrelsen

Läs hela inlägget »