Varning!

Styrelsen har fått information om att två killar försökte få portkoden till uppgångarna under onsdagskvällen. En av våra medlemmar såg dem stå vid en port och då hen närmade sig gjorde de sig redo. Medlemmen frågade vem de skulle besöka varpå den ena killen kände sig provocerad och undrade varför han skulle tala om det. Medlemmen, som inte kände igen de två, menade att det tidigare varit inbrott och därför släpps bara behöriga besökare in. Den ena killen var fortsatt inte intresserad av att tala om vem han skulle till (vilket han förtydligade i otrevliga ordalag) medan den andre tittade över axeln, såg porttavlan och sade efternamnet på en av de boende. Samtidigt kom den boende, som den ena påstod sig vilja besöka, ned och hen kände inte alls till de två killarna.
 
För att undvika skadegörelse och inbrott, släpp inte in någon du inte känner igen. Rimligen har våra besökare portkoden. De besökare som inte har den kan säkert säga vem de ska till på förnamnsbasis. Killarna var, för övrigt, runt 18-25 år. Den ena ljus och den andra mörk, båda omkring 175-180 cm långa och slanka. Den ljusa killen luktade alkohol. Ser ni dem, eller har sett dem, utanför er port så tar styrelsen gärna emot iakttagelser via diariet5@outlook.com . Vi har sedan innan fått skadegörelse bland annat i uppgång 16. (Vi vill ju också gärna veta om du väntat besök med liknande attribut, så vi inte är misstänksamma mot några i onödan).

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter