Ute och cyklar..

"..är nog inte så många i föreningen. Cykelrummet är nämligen överröst med cyklar av alla de modeller, skick och färger. Kanske beror det på vinstersäsongens avskräckande effekt på allt vad tvåhjulingar heter, men vi tror också att en del av cyklarna faktiskt saknar såväl husse som matte. I samband med vårstädningen vill vi därför passa på att be dig märka upp din/dina cyklar. Inom kort kommer du få snöre i brevlådan som du kan fästa en lapp på (förslagsvis med ditt namn), den sätter du sedan på cykeln innan angivet datum (det återkommer vi till). På så sätt kan vi skapa mer plats och utrymme för nytillkomna medlemmars fartvidunder och rensa bort de som inte används. Bra, eller hur? Med lite tur mäktar vi också med att måla om cykelrummet samtidigt. Frivilliga kluddkrafter är välkomna att mejla diariet5@outlook.com för medverkande

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter