Spring is in the air

Vår är i luften och det visste ju till och med de gamla grekerna vad det innebar – städdag. Man skulle kunna beskriva det som årets happening. Dagen då alla medlemmar flockas på gården, hjälps åt och svabbar såväl ute som inne - tills det riktigt gnistrar och doftar Ajax blomsterfest överallt. Med andra ord - ett potpurri av genuin städiver. Tyvärr infaller ju städdagen ofta på samma dag som många ska träffa sin sjuka moster, tvätta bilen eller sortera bokhyllan efter bokstavs- och färgordning. Men det gör inget, vi har ju ändå inte kvastar och trasor till alla 41 medlemmar. Men om ni nu ändå vill komma ned på gården och säga hej, kanske flytta några löv – då är ni hjärtligt välkomna. Som avrundning grillar vi både vegetarisk och köttig korv och så får man något sockrigt läskande att dricka till. Det kan väl inte bli bättre?

Så till det praktiska; städdagen infaller lördagen den 16 april (i nådens år 2016) och startar utanför uppgång 16 klockan 10:00. Soptekniker och sakkunnig städkommissarie, Lennart Skoog, svarar gärna på frågor (070-1910034) vid behov. Annars är det bara att dyka upp som gubben/damen i lådan. Containern är för alla möjliga sopor (utan det som strider mot lag, ordning och så vidare) vilket ju är ett ypperligt tillfälle om du har gammalt bråte du vill göra dig av med. Kom ihåg att vi snart ska måla om cykelrummet, så har du en cykel/cykelliknande farkost där som sett sina bättre dagar – ja, då är den välkommen i containern.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter