Stoppa pressarna!

Eller sätt igång dem? Fler pressar än mangeln har vi ju inte så nu förstår du säkert att det är just den det handlar om - mangeln is alive and kicking. Vi i styrelsen förstår ju hur efterlängtad denna manick är och skäms en smula över hur lång tid det tagit att fixa den. Å andra sidan uttömde vi snart sagt alla alternativ i jakten på det bästa alternativet till den trasiga odågan. Länge trodde vi att det var att ersätta hen. Men manglar växer inte på träd och de som fanns var både avlägsna och (lite) dyra. Så nu tror vi ändå att det här blev den bästa lösningen - och så står den ju där.
 
En liten flagga för att det utfällda bordet inte ska fällas ned. Det ska heller inte sittas på (eller placeras tunga saker på) för då lär vi ha en ny mangelsituation.
 
Glad mangling allesammans

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter